JollyWoman

Ja mama: Originalan način da zdravo vodite trudnoću!

Novo+Trend
21.12.2017.

Sve trudnice znaju koliko je stres i briga nepoželjan za stanje u kom se nalaze. Međutim, svakodnevno susretanje sa novonastalim simptomima koji često baš i nisu prijatni, papirologijom, pregledima, uputima vrlo često dovode baš do toga da se buduće mame uznemire i uplaše.

Sasvim slučajno smo na instagramu našli pre svega jedan originalan, a onda i najbitnije, zdrav način da se organizujete, vodite svoju trudnoću, ali i dobijete korisne informacije koje su vam najpotrebnije.

Baš jedna mama je mislila na sve to, prolazeći baš kroz gore navedene situacije.

Ja mamadnevnik buduće mame je više od planera, namenjen svim trudnicama i onima koji to iščekuju. Njegove tvrde, mat, korice daju mu sofisticiran izgled knjige i trajnost, pa će ovaj dnevnik biti riznica vaših uspomena na čarobni period trudnoće i omiljena knjiga u biblioteci. Modernog dizajna, dolazi u 2 boje: roze i tirkiz-plavoj. Bogat sadržaj osim nedeljnog planera sadrži i nedeljni razvoj bebe kao i deo za zapisivanje vaših misli, osećanja i promena. Tu je radi lakše evidencije pregleda i analiza i zdravstveni karton kao i stranice posvećene posetama lekaru sa mestom za sliku sa ultrazvuka. Opšti saveti, nega i ishrana trudnica sa savetima, spisak 1.kupovine, spisak za porodilište, prostor za čuvanje slika i napredovanja rasta stomaka , pesmice o mamama , moje vreme, spisak imena i deo stigla beba su ono dodatno što ovaj dnevnik čine jedinstvenim.

Drage buduće mame, obavezno pogledajte o čemu se radi i na društvenim mrežama ovog dnevnika i olakšajte sebi najlepše dane drugog stanja.

PROČITAJ JOŠ